Det var fullt ös i helgen!

När vi håller öppet både fredag och lördag så förstår ni att det händer mer än vanligt, och ibland blir t om vi chockade.

Var ska vi börja?!

Kanske där kvällen slutade...

Visst är det mysigt när man piffar till kärlekslivet, men krogen kanske är fel ställe att skicka kärleksbrev till varandra. Vad säger ni om vi säger att vi hittade en lapp om en inbjudan till himmelriket vid stängning? Tur att vi hittade den så vi kunde lämna tillbaka den till dess rätta ägare, vi undrar hur det egentligen gick? Vi hoppas att budskapet gick fram. Detta är dock inget att skämmas över, mer lappar till folket.

På tal om lappar, satan i gatan vad folket här i arvidsjaur går lös när det väl gäller. 1,2,3,4 - rackans vilka partymyror.

På fredag hade vi grabbarna från Pistvakt här med en storslagen show. Det var mycket folk och bra drag redan klockan 22.00. Är det någon som vet hur det gick för bruden som föll i trappen och spydde ner ett stycke damtoalett. Är det något vi avskyr mer än snus så är det spya. Oh behave! Hur gammal ska man egentligen behöva vara innan man känner sina gränser och pallrar sig hem mot sängen istället. Uppenbarligen över 28 år i allafall.  Detta är för övrigt dagen tips från coachen;

- Telefonnumret till taxi är 0960 -10400. Klarar ni inte av att slå detta numret själva så har vi vakter som kan assistera er ut genom entrédörren.

Vi har några frågor kring allt torrjuckande som försiggår ute på dansgolvet. Ärligt talat det är mer obehagligt än upphetsande. Vad hände egentligen med den gamla gode Kallehögen? Ni vet när man killen kastar sig över en tjej och polarna hänger efter och bildar en hög på henne, då grabbar kommer ni riktigt nära (tipsen bara flödar)

Nu över till lördag med Basic Element. Jäklar vad det stektes! Någon annan som märkte av att när Toxic är i huset så förvandlas discot till någon form av mini sthlm och det hivas på hejvilt åt alla håll. Glöm inte att handla champagnen i baren bara.

Kvällens "det är kul när det går bra för andra"
Killen i den röda t-shirten och bruden i den svarta klänningen hade ett härligt förspel i sofforna vid stängningstid. Vad vi har hört blev det efterspel på hemmaplan. Och kanske en uppvärmning igen på morgonskvisten ;)

På lördag är det vår tur att gå lös, vi ser givetvis fram emot det.



Glas är överskattat. Haha. ;)

Text & Bild:
Blondie & Brownie


Inlägget ni Inte vill missa!

Ikväll kommer inlägget om helgens aktiviteter.. detta vill ni Inte missa, hehe!


Bildbevis

Tack för ihelgen!
Någon fler som kände sig småtrött i söndags? Det gjorde iallafall vi men visst är det härligt att få känna att man lever?
Vad sägs om lite bilder? Då kör vi!

Söta Knodde ska på galejj


Stina skötte incheckningen


Blondinkrille håller ställningarna (uppmärksamma även dagens outfit)


Finbesök från Stockholm


Gamla gänget återförenas


Lärarkåren på plats


Undrar vad Fredrik har fått span på?


Mästerkockarna från Umeå


Skål grabbar


Som taget ur färjan :)


Brownie och hennes VIP gäst


Den här gobiten finner Ni i repan nattetid varannan helg 


Det kom en partybuss med utländska gäster, vi gillart!


Vi gillar när ni har roligt!


Har hittat formen?


Vad försigår här?


Ett två tre fyra, jag är en partymyra


Här har Ni en liten buffé från partykvällen. Det fanns både nyktra och onyktra ögon som hade koll på er därute.

Dagens "Det är kul när det går bra för andra "
Efter kvällens kärleksincident verkar det som raggningsrepliker går hem trots allt eller vad sägs om "jag hämtar upp dig vid två här då" ;) Tänka sig att onykter som nykter kan bli så bra. Vi hoppas ni hade en fantastiskt natt!

Vi har hört rykten om att det finns ett cribb vid vid posten där det bjuds på både det ena och det andra på kvällskvistarna. Det sägs ju att ju längre man lagrar vin desto bättre blir det och så verkar det vara med denna donna också. Någon som har blivit inbjuden som har lite information att leverera om vad som händer bakom den stängda dörren?

Dagens tips från coachen
Hett tips till alla, gå All in på raggningsreplikerna. Vem vet när  "Om det hade varit kriminellt att vara snygg hade du fått livstid " går hem?

Taktikvila ihelgen men nästa helg så ses vi på lappis, disco både fredag & lördag!


Text & Bild
Blondie & Brownie














 


Fullt upp!

Vi skyller vår dåliga uppdatering på att det är mycket som händer på bygget nuförtiden, vilket vi gillar. Den senaste tiden har det varit väldigt vipigt på hotellet med många och trevliga gäster. Vi kände att det var dags för ett blogguppehåll då alla möten, intervjuer, fotograferingar och publicitet nästan fått oss att gå in i väggen. det är så svårt att få tiden att räcka till. Från och med nu blir torsdagar vår bloggfria dag i veckan, vi hoppas ni respekterar detta. Vi tror och hoppas att detta resulterar i att vi kommer komma tillbaka med änna bättre blogginlägg. Vi jobbar dessutom på att ni snart kan få börja följa med oss i mobilen också.

Brownie är förresten tillbaka och är lite mer Brownie än förut.

Det är lördag vilket betyder att vi rockar loss. Ikväll kan ni hitta större delen av vårt crew ute i vimlet. So watch out. Vi hoppas att ni går lös riktigt ordentligt, all in!

Text: Blondie&Brownie


RSS 2.0